logies

Lekker logeren

In de Amsterdamse Jordaan, aan de pittoreske Brouwersgracht, heb ik 6 tot 8 fijne bedden beschikbaar. Binnenkort komt daar een mooie locatie bij in Schoorl, aan de rand van duin, bos en strand. Overkoepelend kenmerk: modern gecombineerd met vintage industrieel design; stylish en comfortabel.

‘Wakker worden met uitzicht op de mooiste gracht van Amsterdam’

Locaties en kosten

Aan de even kant van de Brouwersgracht vind je op de eerste etage van een historisch grachtenpand een ruim studioappartement voor 2 tot 4 personen. Inclusief kleine keuken, badkamer en toilet, en wifi. Prijs tussen de 135 en 175 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen en het aantal personen dat er verblijft. Aan de oneven kant, als onderdeel van mijn praktijkruimte, is een tiny house met badkamer en wifi te huur voor 2 personen, voor gemiddeld 80 euro per nacht. Dit is eventueel met 2 personen uit te breiden.

De ruimtes kunnen los maar ook als onderdeel van een miniretraite worden geboekt.

Bruisen en ontspannen

De Jordaan is een fijne buurt. Rustig en relaxed, maar toch van alles binnen handbereik: winkels, cafés, restaurants, verborgen tuinen en hofjes, en markten met vintage artikelen en biologisch eten. Op loopafstand kom je tot rust in het groene Westerpark, of drink je er een kop kruidenthee in een van de trendy tentjes. Struinen over de mooie grachten kan al vanaf de locaties in de Jordaan. Wie de bekende Amsterdamse reuring zoekt hoeft maar 10 minuten te lopen. Of ga voor inspiratie en bezinning naar een van de vele indrukwekkende musea. Bruisen en ontspannen, het is in de hoofdstad allemaal mogelijk.

‘De waarlijk goede mens is evenwichtig en gerust van ziel. Niets kan hem in verwarring brengen. De waarlijk moedige mens kent geen vrees.’ Confucius

‘Styling en verhuur’

Ik houd van reizen, muziek, flora & fauna, lekker eten, dansen en observeren van het malle mooie leven om mij heen, in tekst en beeld. Bijna alle foto’s op deze site heb ik zelf gemaakt. Fotografie is van lieverlee een hobby geworden, maar dat geldt evengoed voor interieurstyling. Een chique woord voor het aankleden van een ruimte. En die ruimte dan verhuren. Ik doe dit al behoorlijk wat jaren, en op diverse plekken. Je bent welkom in de Jordaan en in Schoorl later dit jaar. Of in het zuiden van Portugal, tussen Tavira en Santa Luzia, waar op termijn een fijne boomgaard zal worden omgetoverd tot relaxplek voor natuurvakanties en retraites. Check mijn Facebook-pagina als je op de hoogte wilt blijven van de locaties; bel of mail gerust als je logeervragen hebt.

© 2019 Cindy Lammers

All rights reserved